Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Husk at benytte dig af feedback 2 og 23 Maj - stil spørgsmål inden

Du har mulighed for videofeedback 2* og 23 Maj - det kan både være på malerier eller noget personligt du ønsker min sparring på. 

Har du f.eks. ikke helt besluttet hvad din maj skal gå med på kurset - så stil spørgsmål der hjælper til afklaring. 

 

OBS del GERNE DIT spørgsmål med #ccrunde i gruppen 1-2 dage inden og senest kl. 12:00 på feedback dagen.

Jeg svarer på selve dagen med videosvar - alle har et spørgsmål i hver runde.


*Er du maleskolekursist - kan du også til 2 Maj runden, vælge at bruge dit spørgsmål i maleskolens gruppe hvis det ikke har noget med Kickass mindfulness at gøre. 

2 kommentarer

Kirsten Larsen
 

#ccrunde Ja, nu sidder jeg her på tur i min båd og aner ikke, hvad jeg skal spørge om!!! derfor tror at det bedste for mig er, at fortælle, hvad jeg kreamæssigt har opnået i den sidste tid. 

Jeg er igang med 3. 4. og 5. Maleri efter sidste kursus jeg var på, hvor jeg første gang mærkede, i en fast opgave, mærkede at intuitionen tog over og at jeg bare fulgte med og blev færdig med et billede med stor tilfredshed i mit hjerte, det samme med næste billede samt 3 bunde, jeg er i gang med... Bang!!! Sagde det bare.. Derfor ved jeg ikke lige hvad mit spørgsmål sjal gå ud på, andet en måske skal jeg vare starte med at læse/høre/se kickstart. Kurserne...
Læs mere
Læs mindre
Helena Olsen
 

He

Jeg valgte i efteråret at gå fuldt og helt ind for at udvikle det talent, jeg vidste, og har fået at vide, jeg havde for at udtrykke mig med farver og maling. Jeg har derfor fulgt onlinekurser og et aftenskolehold i foråret og har øvet mig gennemsnitligt 2-3 timer + set videoer på nettet mv derudover de fleste dage siden november, og jeg er der, hvor jeg tænker, jeg gerne vil stile mod en udstilling til efteråret måske, hvor jeg kan vise det frem jeg har lavet. Men da Danmark efter 30 år i Grønland er på mange måder er et “nyt” land, og jeg for nyligt har fået bolig i en for mig også ny by, (Vodskov v/Aalborg) er jeg meget famlende over for, hvordan man gør. 

Jeg har ikke et netværk, som jeg kan spørge. Jeg tænker, du nok har hørt spørgsmålet før og kunne hjælpe: - det er det, der fylder lige nu i mit hoved. Vil gerne vise, det jeg laver til andre. 

Sidespørgsmål: Ved du, hvad der sælger mest nu? Abstrakt, figurativt, naturmalerier eller? - På et tidspunkt vil jeg gerne sælge malerier og der har været kontakter personlige, som har villet købe nogen. Det har jeg ikke været parat til. Men på et tidspunkt ville det godt, om ikke andet for at kunne blive ved at købe maling og nye kurser. 


Læs mere
Læs mindre